Bernhardina

Svartvita dagar

Aktuellt, Mitt.. Kulturliv, Mitt.. Liv

 
Sitter hemma i ensamhet och tystnad. Anna var precis här med blåbärste och lussekatt. Dagen [läs:livet] känns genast mycket bättre efter fika med en god vän! Tyvärr är knät sämre, men man får bita ihop och hoppas att sjukgymnastiken om en vecka gör susen!
 
Jag har spenderat dagen med att längta efter The Hobbit! Premiären var i natt och min faster skickade en massa bilder från Wellington som fick mig att vilja hoppa på nästa plan till NZ och strunta i kryckor och knäont. Längtar tills midnattsvisningen i Örebro den tolfte (om jag får biljetter)! Nämnde jag att vi fixade biljetter till ESC i Malmö förresten? Inte den riktiga finalen, men genrepet tidigare samma dag... Längtar till mycket just nu!
 
Nu ska jag och Tom kolla på Sherlock och försöka fjäska till oss lite pizzapengar från mamma!

Snömys

Mitt.. Liv

Anna sötar sig i mitt rum ♥
 
Nu snöar det äntligen utanför mitt fönster. Jag är vinterbarnet som hatar vintern, ändå känner jag mig lycklig när jag ser de första vinterstjärnorna segla ner på innergården. Det får mig att tänka på fina stunder, julafton, min gamla katt Rolf som skuttar runt en osmickrande snögubbe och skönstämda körsånger i midvinternatten. Nu känns det på riktigt att första advent är i helgen!
 
Jag stannade hemma idag också. Mitt knä ser inte bättre ut! Jag tror jag vände mig för snabbt i natt när jag låg och sov för det känns som att det har tagit lite stryk. Jag är så otålig! Vill att det ska gå över så att jag kan hoppa och sparka och rulla runt som nån annan tokig men jag måste vänta. Och vänta. Och vänta.
 
Borde passa på att plugga och sånt när jag ändå inte kan göra så mycket annat... wuähu...

Fredagens fotoutflykt

Foto - Porträtt, Foto - Ögonblick

Sara & Helena ♥
 
För er som undrar; tack, det är fortfarande uselt med benet! Haltar runt här hemma och försöker lära om mig hur man går och använder händerna samtidigt. Resultatet är att det inte går. Brorsan får hämta saker åt mig var tionde sekund och i vanliga fall hade jag tyckt att det var superkul, men nu känner jag mig bara till besvär... usch!
 
Här är några av bilderna vi tog innan olyckan! Sara och Helena är så fina båda två och jag gillade verkligen ljuset på platsen vi fotade så det var riktigt synd att vi inte hann ta mer kort... men jag gillar det lilla vi fick! Alla hade med sig varsin kamera och det var jättemysigt! Förhoppningsvis gör vi en liknande utflykt när jag blivit bättre.
 
Hoppas ni har en härligare helg än jag! Pöss ♥