Bernhardina

Hipp hurra! 19 år idag!

Aktuellt, Mitt.. Liv

 
Jag börjar bli stor! Det går inte att komma ifrån längre... ;)
 
Dagen spenderades i skolan! Första dagen efter lovet är inte den ideala att fylla år på, men det gör ju måndagen lite mindre tråkig! Fick en ny cykel i födelsedagspresent - med TVÅ lås så TÄNK OM dumma cykeltjuvar! Tog en mysig promenad med Helena på håltimmen, åt ute med familjen på kvällen (biff med biearnesesås och jäklar vad det blev mjukglass efteråt!) kom hem och pratade en timme med Adriana ♥ Hon har sportlov nu, dom är lite efter i dalarna som vi alla vet ;) Har haft en riktigt fin födelsedag idag!
 
Det var en massa mysig dimma i örebro idag som ni kan se på bilden ovan!
 
 
 
 

Söndagsinspiration

Aktuellt

 
 
Så himla fin video att man blir avis! Loreen ♥
Det får bli söndagsinspiration istället för måndagsinspiration den här veckan! Eftersom jag fyller år imorgon kanske jag hinner slänga upp en bild eller nått, vi får se :) 

Gammalt men fint

Foto - Övrigt, Mitt.. Liv

 
Jag älskar att hitta gamla och jättefina bilder i min dator! Har så många filer nu att det är svårt att hålla reda på allt! Borde göra en rensing av datorn nu när de tar större plats också...
 
Jag har haft ett väldigt mysigt sportlov! Inte så mycket sport, men lite träning som core och yoga (räknas det?) och trevliga kompisbesök. Besökte min fina kusin-vitamin i torsdags och hennes nya lägenhet, fick lunch och hade väldigt trevligt! Igår blev jag och Linnéa (som fyllde år nyligen) firad av vår sockersöta vännina Helena som bjöd på smördegsinbakad fläskfilé (nomnom!!) och det var också väldigt trevligt! Annars har jag haft fullt upp med projektarbetet - PUH vad det ska bli skönt att ha det färdigt! Bilder kommer förstås ;)
 
På måndag blir jag hela 19! jÄÄÄÄVLAAAR vad tiden går!