Bernhardina

I färg eller svartvit?

Foto - Modell

Jag håller på att gå igenom de sista bilderna av Zarah och kan inte bestämma mig om den övre bilden. I färg eller svartvit, vad tycker ni?
Jag mår mycket bättre idag, tack! Tänkte ta mig ut på en joggingrunda snart, det blev mycket sängliggande igår och det är jag inte van vid... synd att gymmet är stängt! Sommaröppetiderna gör mig alltid lika förvirrad och jag glömmer jämt bort vilken veckodag det är - men hör inte det sommaren till? ;)

Ingenting någonstans

Foto - Porträtt

Idag har jag legat hemma hela dagen, mått piss. Bjuder på en bild jag inte visat ännu för att kompensera att det inte blir något bloggande idag. Puss.

Jösses, vilka fynd!

Mitt.. LivBilden är tagen i england, 2009. Anledningen till att jag inte ser så glad ut är för att vi gick hela vägen upp för berget i gassande sol, jag hade rejält ont i fötterna och min pappa vägrade köpa en dricka åt mig. Detta resulterade i en jävligt pissed-off femtonåring...

Ja, jag saknar england, sydkusten och havet! Har gått igenom gamla semesterbilder idag (bland annat för den här resan) och pysslat, sorterat in i mappar osv. Riktigt skoj kan det vara! Och om man är glömsk och har en miljoner mappar (ja, jag vet) så hittar man jättefina bilder som man glömt bort och låtit ligga och skräpa i datorn. Som bilderna här nedan - vilka fynd!