Bernhardina

Gott nytt år folks!

Foto - Porträtt


Plötsligt kom jag att tänka på hur ni inte fått se någon bild jag tagit med softboxen ännu. Får väl ta att bjuda på mig själv som en sista akt på 2011 då nyårslöftet till 2012 blir att skaffa lite mer självdistans.
Hoppas all har haft ett väldans bra år! Nu rockar vi nästa, eller hur? ♥

Kommer snart på en blogg nära dig

Digital Art - In Progress/Making Of


Alla dessa är i förstadiet, men ni kommer såklart att få se dem färdiga så småningom :)

1. Hittade en underbar visningsbild på Frida Gustavsson och blev tvungen att måla av den. Hon är så älvlik att man börjar undra..!
2. En bild jag påbörjade för evigheter sedan som jag inte gjorde färdigt. Nu ska jag ta tag i den! Det är en av mina karaktärer från min fantasynovell.
3. Denna är lite halvt fucked upp men ändå kul tycker jag. Bara en bild jag började på när jag hade tråkigt en gång, det ska inte föreställa någon speciell eller något speciellt ^^
4. Ännu en av mina karaktärer och ett försök till att rita män, något jag inte är superhum på.
5. Den nyaste av dessa - testade egentligen bara en ny photoshop-pensel men hittade samtidigt en intressant palett. Inspirerad av modellen Dorothea Barth Jörgensen.
6. Lyckades ta mig genom förstadiet till den här tygstudien men tänkte göra färdig själva bilden också. Någon gång i framtiden :3

Pipip

Mitt.. LivJaaaaaa ni kommer få se bilder på mina julklappar imorgon! Så länge får ni njuta av en söt fågel jag gav min pappa. Den passar väldigt bra i hans lägenhet och ja, den var söt helt enkelt, så det var en av julklapparna jag gav honom! Och så fick han målningen såklart, den ska jag också visa er!

Jag en bra och lugn jul; inga galna släktingar man inte träffat på år och dar utan bara myyyyysaaaaaaaaa med familjen framför Kalle Anka och Karl-Bertil. Julbordet var också helt OK (för att vara pappas ^^) och så blev det förstås MASSVIS med godis. Tur att gymmet har öppet lite under jul och nyårshelgerna iallafall! Hoppas ni har haft en superbra jul allesammans! ♥