Bernhardina

Två saker jag tänkt på idag...

Mitt.. Liv


Helena och jag, hösten 2010
Foto: Felicia Karlsson

Jag kan inte fatta att över ett år har gått sedan jag (nervös och ivrig) promenerade in på Karolinska skolan för första gången. Det är läskigt hur snabbt tiden går. Jag kände ingen i min nya klass när jag började ettan, men nu kan jag inte tänka mig en tid då jag inte gjorde det! Hur gick det här till..?

Något annat nostalgiskt jag tänkt på idag är klassikern Tintin! Jag ska faktiskt gå upp på stan och se den nya filmen i 3D precis efter att jag postar det här inlägget. Tintin var min barndomshjälte och idag har jag suttit på youtube och tittat på gamla klipp från serien - shit, vad länge sen det var nu! Och jag blir alldeles överväldigad och lycklig och hoppas att den nya filmen bidrar med samma underbara känsla! ♥

Bakom kulisserna på "Mörkt Ljus" och "Sandstorm" (FilmDans11)

Film

Foton: Film i Örebro län och Danskonsulentverksamheten Örebroregionen

¨
Hanna, Martin, Camilla, jag och Bonita Drake, filmregissör


Bonita visar dansklipp för oss filmare, exempel på vad som funkar och inte funkar


Martin och Hanna filmar


Hanna med kameran


Våra fantastiska dansare Elsa och Moa


Elsa


Jag och Camilla filmar Moa i studion

Andra helgen; redigeringen. Första bilden: Hanna, Martin och Elsa. Andra bilden: Moa, Camilla och jag (Bonita och Jerry i bakgrunden).

Sådär! Här var lite foton från FilmDans11 och "Mörkt Ljus", filmprojektet jag påbörjat i ett sammarbete med Camilla Wall och Moa Bolin. Jag är inte överväldigad av resultatet (når inte upp till min vanliga standard) MEN om du skulle vilja gå på premiären på Kulturnatten gäller 11 November klockan 19:00 i Konserthuset (i Örebro). Då visas också den andra filmen "Sandstorm" av Hanna Gerin och Martin Risberg. 

Speedpaint-fredag!

Digital Art - SpeedpaintsEn ful speedpaint som gick på... tjugo minuter? Ruby Aldridge är en av mina favoritmodeller sedan två säsonger tillbaka - hon är så jävla snygg och jag är massa avundsjuk.

Har äntligen fått höstlov och är superglad! Det här lovet har jag inte planerat så mycket, vilket jag älskar - fatta vad skönt och vakna varje morgon utan att ha en enda tid att passa! I helgen ska jag ju göra färdigt dansfilmen för kulturnatten, men i övrigt blir det väl mysa mysa mysa hela veckan! Skönt ♥