Bernhardina

Glareface

Mitt.. Liv

Ego-pic bara för att det är dåligt med sånt här på bloggen :3

Den här veckan händer det roliga saker! Jag ska fota, förhoppningsvis två tjejer, jag ska träffa Helena igen yaaaa och jag ska till Stockholm på Music and Arts och se the one and only Prince! Självklart laddar jag upp bilder på allt men anledningen till att det blivit lite dött på bloggen är att jag har lånat ut mitt minneskort till Elias och får förhoppningsvis tillbaka det imorgon. Förhoppningsvis.
 
Var och badade för första gången på flera år häromdan! Jag erkänner, jag är en badkruka som aldrig doppar mig utan bara ligger i solen - men det var sååååå härligt att jag faktiskt själv börjar tycka att jag är konstig som inte badar oftare! Fler dopp i sommar får det bli!
 
Åh, by the way - någon Uppsalare där ute? Letar boende till hösten så hojta till om ni hyr ut rum :)

Varit i huvudstaden!

Foto - Natur, Mitt.. Liv

Bilderna är från Malmö dock ^^
 
Förlåt för dålig uppdatering! Jag har varit i Stockholm och lallat runt! I måndags såg jag Rihanna (recension kommer inom kort!) och i tisdags åkte jag upp till Uppsala och kikade på min framtida hemort. Mysigt var det! Jag blev dock lite nervös och började genast att jämföra staden med Örebro, vilket kanske inte var så bra. Tycker t.ex. att Uppsala slott är tjusigt men Örebro slott är hundra gånger vackrare! Saknade också vattnet som alltid är närvarande i Örebro i och med svartån som ringlar runt åt olika håll här var man än går.
 
Jag antar att jag vänjer mig vid Uppsala också! Men Örebro kommer alltid att stanna i mitt hjärta ♥
 

Nya kompisar!

Mitt.. Liv

  
 
 
 
Anna tog med mig till Vikern igår! Vi var några stycken som skulle bli firade, i mitt fall för att jag tog studenten förra månaden, och vi hade ingen aning om vart vi skulle åka! Vi blev överraskade när det visade sig att vi skulle rida kameler - här på den svenska landsbyggden! Det var supermysigt! Och vi var på en av de vackraste platserna jag någonsin sett, tog tyvärr inga bilder men det var gamla hus från sjuttonhundratalet och kamelerna bildade en häftig kontrast till det ♥ Anna på bilderna - en exotisk prinsessa!
 
I helgen ska jag ta det lugnt, men på måndag blir det Stockholm! Pappa har bjudit mig på Rihanna som present för att jag kom in på universitetet! På tisdag får vi se om vi drar till Uppsala en sväng också :)