Bernhardina

Diss

Mitt.. LivUrsäkta dissen, men jag är ful för tillfället. Ni måste tyvärr stå ut med mina komplex lite då och då. Det går upp, det går ner och så går det åt sidan :)

Känner att jag börjar få tillbaka min forna form efter några veckor på gymmet! Kroppen känns starkare och lättare på något sätt. Nu ska jag bara försöka att inte smälla i mig ett ton glass i sommarvärmen också... det får bli jordgubbar! Jordgubbar är fantastiskt gott och det är svårt att stå emot dem nu när de börjar dyka upp utanför butikerna på stadens gator - dyrt blir det, och jag känner mig inte direkt "rik" för tillfället. Tur att jag har fotojobb att fokusera på framöver ♥ Bara två veckor kvar nu! 

En lördagskväll att minnas

Aktuellt


Gör klart mina sista skolarbeten för terminen och firar Sveriges seger igår i Eurovision Song Contest med en ENORM dammsugare!

Snacka om att det blev en fantastisk lördagkväll - Loreen tog i från tårna och sjöng oss till ESC Stockholm 2013! Jag hoppas att jag får tag i biljetter för det kan jag bara inte missa! Är sjukt stolt över Loreen, har följt hennes resa sedan underskattade "My Heart Is Refusing Me" dunkade i högtalarna under Melodifestivalen 2011, och jag vågade nästan inte tippa henne som vinnare i fredags! Äh, man får väl slå på stort! Som Markus Larsson på Aftonbladet skrev; vi är ju landet som aldrig lever upp till förväntningarna i den här tävlingen - men inte år. Inte i år.

Som sagt, jag vågade nästan inte tippa henne. Anledningen var inte konkurrensen i Baku (jag tyckte snarare att det var ett ovanligt svagt startfält!) men jag var osäker på om Europa skulle "fatta" vårt bidrag. Det är trots allt inget Grekland-Rumänien-glada -refränger-kortkorta-klänningar-skaka-rumpa  - ja, ni fattar. Nu tippade jag faktiskt Loreen, rätt vinnare, iallafall. För femte året i rad.

En sak funderade jag på igår kväll när tolvorna regnade in över vår svenska delegation; tror Danny fortfarande att han hade gjort det bättre?

Experimenterar

Foto - Övrigt