Bernhardina

Kungen talar och jag skriver - GOT IT?

Mitt.. LivI brist på det ynka tålamod som krävs att leta fram en nyare bild, slänger jag upp en från våren 09.
Ska iväg och se "The Kings Speech" nu med Colin Firth. Alltså jag ska inte på bio tillsammans med Colin, jag ska se honom på filmduken. Han fick en Oscar för den rollen. 

En ♥Oscar

Japp, en av mina högsta drömmar är att ha en Oscarstatyet ståendes på sängbordet här hemma. För bästa regi eller manus. På tal om att skriva - jag behöver verkligen planera lite bättre, annars kommer jag aldrig bli färdig med det första utkastet till min bok. Kanske borde göra som Lisa och bestämma ett visst antal sidor per vecka? Befinner mig för tillfället i en otroligt frustrerande skriv-torka, det är dags att börja bajsa ut ord igen. Däremot tecknar jag som aldrig förr! Värsta najsigt ju!

En manlig kropp i mina armar

Digital ArtMänniskan är skitkul att teckna, men jag har aldrig riktigt förstått mig på den manliga kroppen! Den är liksom rak och konstig.. haha, precis som med allt annat jag tecknar vill jag använda mig av runda former. Jag får väl helt enkelt börja studera män i min omgivning. Lite diskret sådär.

Jag är inte död -
förlåt för dålig uppdatering, men i måndags hade jag en massa bilduppgifter att göra färdigt och igår var jag på musikesteternas konsert (dom var awesome!). Jag gick dit med Helena, innan det åt vi glass och kollade på filmatiseringen av Stephen Kings "It" - vilket i sig resulterade i att jag tittade mig omkring efter mordiska clowner resten av kvällen . Att jag ska vara så lättskrämd!

Nu ska jag softa, teckna och se på TV! Slutade elva idag - det är ju trevligt! ^^

Självporträtt

Foto - Porträtt


Tagen med Nikon D80 + Nikon Speedlight SB-600

Denna helg har jag lekt med lager och effekter i photoshop (vilket jag tror ingen har missat - se förra inlägget). Den här bilden tog jag med fjärrutlösaren, lade till brus i photoshop och använde en gammal bild på ruttnade träplankor som textur. Jag mixade båda bilderna och voila!
Rätt cool effekt tycker jag :)

Det är så sjukt pinsamt att jag glömde Earth Hour igår, så jag släcker lamporna två timmar ikväll som kompensation. Jag och brorsan såg en gammal Indiana Jones film (♥) och glömde helt bort tiden. Annars har jag haft en toppenhelg - jag har tecknat mycket - och i fredags hade vi knytkalas på stora scenen i stadsparken - jag, Helena och en massa klasskompisar. Solen sken och det var jättemysigt, jag spelade kubb för första gången på evigheter!

Gissa om jag blev förvånad över den där timmen vi förlorade inatt - hade glömt den också! x) Hoppas att alla har haft en toppenbra helg! ♥