Bernhardina

Allt är över

Mitt.. Liv

 
Iallafall nästan ♥ Gud så skönt att vara färdigflyttad! Det enda jobbiga är att jag inte längre har ett eget rum, men jag står ut, precis som jag har gjort hela hösten och våren.
 
Jag står ut. Står ut. Står ut. Står ut. Står ut.
 

Behind the scenes från dagens plåtning

Dagens Småkul, Foto - Behind The Scenes

Alice sminkade och var superproffsig som vanligt
 
Modellen Saga fick en sensuell look med mörka läppar och markerade bryn
 
Före / Efter
 
Färdig att fota!
 
Som du säkert förstår har jag spenderat dagen i Stockholm för plugg och plåtning. Bilderna blev sjukt snygga, ser fram emot att visa dem här ;) jag hann även gå en sväng i kungsträdgården och se alla fina körsbärsträd blomma. Det var en perfekt dag för att vara i vår kära huvudstad!
 
Stay tuned för bilderna + lite annat trams jag har sysslat med på sistone!

Sista vinterbilden

Foto - Natur, Mitt.. Liv

 
En snökorv. Fin va?
 
Detta får bli det sista "vintriga" inlägget för nu skiner solen och träden blommar här i Uppsala - så underbart! Det gör det hela lite ironiskt att jag flyttar norrut imorgon men hey, så långt ska jag inte att solen inte har möjlighet att hänga på ;)
 
I dag ska jag till Stockholm och Kungliga Biblioteket för att spana in lite källmaterial till min uppsats. Har aldrig varit där tidigare så det blir spännande! Sen har jag en plåtning på eftermiddagen. Kul dag med andra ord!
 
Känner mig pirrig på något sätt. Nervös inför flytten, fast ändå lättad. Jag gillar inte att packa ner mina grejer i påsar och kartonger för jag vet att jag måste packa upp allt igen och jag är sååååå laaaaaaaat :P