Bernhardina

Bloggstillestånd del 3

Foto - Natur


Tagen med Nikon D80

Hoppas att alla har en awesome skolavslutning/ledighet! Ifall vi inte hörs innan.. men förhoppningsvis är bloggstilleståndet över tills dess. Jag klagar väl inte direkt, vädret är underbart och jag är gärna utomhus så mycket som möjligt :) Enligt mig har sommarlovet redan börjat, eftersom vi knappt har några dagar i skolan nästa vecka och veckan efter det. Jag ska spendera lovet med att genomföra diverse projekt jag planerat under våren. Det kommer att bli awesome, ni får såklart ta del av allt på bloggen när den är up and running! Tills dess; ha en supervecka! ♥

Bloggstillestånd del 2

Foto - Natur


Såhär vackert var det vid nere vid strandpromenaden en Novembermorgon 2008 ♥

Ehum ja, jag tänkte bara uppdatera lite. Från en skoldator också, fantastiskt -.-

Allt är bra med mig, jag är helt uppslukad av Hockey-VM just nu - hoppas såklart på en pallplats för Sverige! Ska bli kul att se ESC-kvalen också, där jag inte hoppas på en finalplats för Sverige (är jag landsförrädare nu?) men jag hatar liksom Saade-låten.. USCHE.

Det är helt sjukt med bara en månad till sommarlov! Nyss sjöng man in våren - nu är det nästan som att vi sjunger ut den igen med konserten ikväll (kom dit vetja, om du bor i Örebro; börjar k 19:00 i Filadelfiakyrkan!). Samtidigt som det är härligt med värme får jag kläd-dilemman eftersom vissa går i shorts och linne och andra i heltäckande och jackor (jag hör till de senare stackarna). Personligen tycker jag att det fortfarande är för kallt med sommarkläder - men för varmt med apriljackan. Det är som att vädret försöker lura en till att bli förkyld.

Nu har jag praktik i tre dagar (synonym med ledighet!) och sen är det ynka tre veckor kvar tills det att sommaren offentligt är här. Tre veckor!!

Bloggstillestånd

Foto - Natur


Slänger upp en bortglömd bild från sommaren 2009. Tagen med Nikon D80.

Fortfarande fel på internet, därav bloggstillestånd under de senaste och kommande dagarna. Synd - det har hänt en massa saker jag inte kunnat blogga om. Men jag får väl helt enkelt ha lite tålamod, försöka kontakta någon som kan hjälpa mig med problemet. Så länge ska jag teckna och fotografera istället för att blogga eftersom: Maj = inspiration! Jag längtar som tusan till sommarlovet så att jag kan sätta igång med alla spännande projekt jag planerat under våren! Nästa gång jag bloggar har jag fixat en ny bloggdesign, och en massa nya och festliga bilder! ^^ ♥