Bernhardina

Step by step - Khyerenin

Digital Art - In Progress/Making Of

Step by step på en äldre bild, 'Khyerenin'. Har legat uppe på min bdb ett tag, men jag lägger upp den här ändå, för den är kul.. säger vi ^^Klar! December -09 var detta! Tog ca fem timmar.

Idag har jag varit hemma. Mådde konstigt illa på morgonen och kände inte för en lång dag i skolan. Nu mår jag mycket bättre. Gick ut och köpte ett nytt linne från H&M, en sjal och en kofta från GT. Nu ska jag se sista delen i Jonas Gardells serie "Åh, herregud!" SYND om du missat den, men om du har råkat vara upptagen kan du istället läsa hans bok "Om Gud" för den är grymt bra om man som jag är osäker på Guds existens.

Godnatt <3

Weekend out of paris, but you can't get back anywhay

Min.. Politik

Spenderade helgen med pappa. Han kom hem från Paris i måndags (jealous!) och allt han tjatar om är vilken enorm tur han haft som inte reste en vecka senare (då hade han varit fast i Frankrike pga det enorma askmolnet som täcker större delen av Europa).
Man tycker kanske att folk borde fattat vid det här laget att naturen har sina egna lagar, och människan är respektlös som utnyttjar jordens resurser på ett ogenomtänkt sätt. Man är arrogant nog att tro att hela vår jord styrs av mänskligheten, när det egentligen är tvärtom. Vi har båda kraft att förstöra varandra, men i slutändan är det vår moder jord som kommer att förgöra mänskligheten helt.
Jag citerar Johanne HildebrandtAftonbladet;
"En viking hade skakat på huvudet åt nutidsmänniskans arrogans och brist på ödmjukhet. För i begynnelsen var vi alla, hur skrämmande det än må låta för vissa, fundamentalistiska miljöpartister."

Om askmolnet kan stoppa flygtrafiken bara under en kortare period, är jag glad. Men en naturkatastrof ska inte behöva inträffa för att få människor att börja överväga miljövänligare alternativ. //Bee

Evanescence working on new album

AktuelltVackra Amy Hartzler av Evanescence ♥

I can't wait! Fick precis reda på det, Evanescence kommer med ett nytt album till hösten! Deras musik har betytt så mycket för mig och det är det band av mina favoritband som jag lyssnat på längst och som jag aldrig tröttnar att lyssna på.. Jag kan verkligen relatera till deras texter. Härligt med musik att längta efter! ♥

Deras senaste: Together Again