Bernhardina

Jag skulle ha sett Michael J!

Aktuellt


KAN NI TRO DET? Idag träffade jag pappa och vet ni vad han berättade för mig?VI SKULLE HA SETT MICHAEL JACKSONS ÖPPNINGSKONSERT I LONDON PÅ HANS AVSKEDSTURNE!

- Ja! Den turnen alla snackar om (eller borde jag säga 'snackade'?).
- Ja! Den konserten som alla möjliga kändisar (bl.a. Britney Spears) skulle åka och se!
- JA! Den FÖRSTA av 50 andra konserter, hans sista avsked till fansen, den konserten som såldes slut på 5 minuter och som kostade skjortan av Pappa!

- och ja. den som nu är inställd p.g.a att Jackson är död.
Fatta vad ruttet allting känns?
Nu är jag ännu mer ledsen att han är borta.
Världen har förlorat en storslagen stjärna, pophistoriens största ikon genom tiderna.


..

.. SOM JAG SKULLE HA SETT LIVE INOM 2 VECKOR!! 2 VECKOR!!!!!!!!


The Proposal - Recension

Recensioner

gggggggggggThe Proposal

av Anne Fletcher - Recension


I rollerna: Sandra Bullock & Ryan Reynolds

The Proposal handlar om Margaret Tate (Sandra Bullock) som är en tuff chef som ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer myndigheterna henne på spåren, och hon måste deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes assistent (Ryan Reynolds) finns nära till hands, råkar det bli honom. Det nyblivna paret utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos assistentens familj i Alaska.


Filmen är en riktig feel-good lovestory och jag tyckte faktiskt att den var ganska bra! :P Den är mysig att se på och bortsett från att slutet går lite fort hittar jag inget större fel med den. Den får +++ av +++++! En mysig hemmakväll-film alltså! :)

Filmen kommer ut på bio den 24/6 2009.

Micheal Jackson är död -

Aktuellt

Jag kan knappt tro det!

The King of Pop lever inte längre. Han dog av hjärtstillestånd igår (25/6) bara sådär. Det är förstås vad alla pratar om just nu, men jag ville ändå ta upp det. Inte för att jag är var något stort fan av Jackson men vi kan väl alla hålla med om hans tidigare karriär (både i band och solo) var ganska storslagen med många fantastiska låtar.

R.I.P

fff