Bernhardina

Brand New Eyes ~ Paramore

Recensioner

BRAND NEW EYES album av Paramore

hhhh

Betyg: 4/5


Uppföljaren till Riot! kom idag på posten och det blev ju förstås långt ifrån en besvikelse.

Jag är faktiskt lite imponerad måste jag säga. Jag misstänkte att Paramore aldrig skulle kunna spela in en värdig uppföljare till Riot! men jag hade fel. Detta album är visserliggen inte lika bra som det förra, men det har mer personlighet än bästsäljaren från 2007.

Jag märker fler skillnader från deras förra album; det här känns mycket vuxnare och konstnärligare på något sätt. Riot! kändes som den nya generationens revolution, och i Brand New Eyes har vi vunnit och börjat på våra nya liv som härskare över världen. Det här albumet är också lite svårare än deras tidigare, vi är tillbaka lite på All We Know Is Falling. Jag märker också mycket mer experiment i musiken. Brevid Coldplay är Paramore bäst på att skriva musik som egentligen bryter alla regler, men som fungerar ändå. Gruppen är oskyddat sex, om jag säger det så ;)

Mer akustik än tidigare också - vilket jag gillar! :) Utan att tveka är detta ett toppen album och än en gång lyckas Paramore med det supersvåra: Att inte skriva en dålig låt.


Bästa Tracks:
Ignorance
Brick by Boring Brick
Careful
All I Wanted
Turn It Off
Decode
Misguided Ghosts

dsgdsgds